frikkes space

NORDSJÆLLAND

Villa med panoramaudsig over "Den Danske Rivera" samt pool i baghaven. 

Stilhed, fordybelse, nærvær og hav, masser af hav udsig til kullen og tæt på den skønneste badebro. 

Frikkes space ligger i den lille, hyggelige kystby Ålsgårde - mellem Hornbæk og Helsingør.
Her får du følelsen af, at tiden går i stå. Trafikken forsvinder, og du oplever en helt anden ro, bølgens brusen, det glinsende vand og historien fra det oprindelige, lille fiskeleje. Området er de senere år blevet populært og trendy, kendte mennesker er flyttet hertil og ingredienserne til luksus og simple living, må siges at være til stede. Dukkerten kan nydes fra den populære badebro "langebro", der ligger kort fra ejendommen.  Aftenerne nydes på den store terrasse med udsig mod Øresund eller i baghaven ved den skønne pool.

Jeg glæder mig meget til at byde jer velkomne.

 

Du har mulighed for at leje det smukke sted i Ålsgårde. Mit space med privat pool og panorama udsigt over Øresund, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens stress.

  1. Book periode i bookingkalender 
  2. Planlæg jeres tur – Der er rig mulighed for at slappe af, være til stedet i nuet, gå ture på standen eller i skoven. Besøg skønne oHornbæk eller Helsingørs mange attraktioner. Besøg eventuelt Visit Nordsjælland for at blive inspireret.

PRAKTISK INFORMATION

Når du har booket og betalt, vil du få yderlige information om adresse, nøgle mv. 


 

LIDT OM HUSET

Huset er i alt 135 kvm 

Stue & køkkenalrum 

Huset har en stor stue med sofa, brændeovn, vitrineskab som ligger i forlængelse af det store køkkenalrum med panoramadøre og -vinduer med udsigt til Øresund.


Entre & bryggers

Der findes to indgang til huset, gennem den smukke og store entre og via bryggers der rummer vaskemaskine og tørretumbler.

 

 

Masterbed room & værelser

Dejligt stort Masterbed med store vinduer, hvor morgensolen titter ind. 2 teenagerværelser med enkeltmandssenge. Det ene med vinduer med poolen. 


Terrasse & have

Husets grund af aflukket hele vejen rundt, hvilket betyder at du er fuldstændig ugenert. Panorama udsigt fra husets forside og mod vest ligger baghaven med pool, som kan benyttes i sommersæsonen.


Bad & toiletter 

I finder to badeværelser i huset. Begge med toilet, vask og bad. Det store ligger tæt på Maserbedroom og her findes der to vaske. 


Terrasse & have 

Husets grund af aflukket hele vejen rundt, hvilket betyder at du er fuldstændig ugenert. Panorama udsigt fra husets forside og mod vest ligger baghaven med pool, som kan benyttes i sommersæsonen.


Carport & udestue 

Når I ankommer på adressen kan I holde jeres bil i carporten, på den lille stille og hyggelige vej. I forlængelse af stuen finder i en udestue på ca 12 kvm, dog anbefales den at bruges i sommersæsonen. 

 

Book jeres næste ophold