Har du brug for personlige coaching? 

 


Måske du stå et sted i livet, hvor du har brug for lidt støtte og inspiration for at komme videre

  • Måske at du brug for at lære dig selv bedre at kende

  • Måske du lige et kommet ud af eller står midt i en livskrise og har brug for hjælp til at holde fokus

  • Måske kender du rigtig meget til personlige udvikling, men har som mange andre svært ved at coache dig selv

 • Vi møder ofte modstand på vores vej her i livet og heldigvis for det. Det som bare er vigtigt når vi møder den er, at vi ved hvordan vi skal håndterer den samt hvordan vi kan gør den til en fordel og bruge den i livet. Indimellem eller rigtige ofte bliver vi overrasket og opdager nye sider af os selv - de kan til tider være skræmmende. 

  Det kunne være: 

  • at blive skilt

  • opdag at man har været/er gift med en narcissist 

  • opdager utroskab eller selv har begået det

  • mister en af dine kære 

  • du bliver syg 

  • du bliver opsagt eller selv siger op

  • mister et sted at bo

  • du mangler glæde i dit liv

  • du længtes efter noget, men ved ikke hvad 

  • du føler du har meget mere at byde på, men ikke kan udleve det

 • 1:1 Personlige udvikling

  Medlemspris: 12995 kr.

  DKK 10.396,00 ekskl. moms

  “Frederikke har ændret mit liv ”

  Jeg har deltaget i et 7-ugers forløb hos Frederikke Strand efter en rigtig grim skilsmisse. Det har hjulpet mig i den rigtige retning til at blive den kvinde jeg rigtig gerne vil være. Det har styrket troen på mig selv og givet mig livsglæden tilbage. Jeg har efterfølgende deltaget i andre overbyggende kurser vedr. “Mine indre værdier” og “Sådan accepterer du dig selv som du er” og de har stukket dybere og har givet mig endnu flere vinkler på mig som menneske og gode værktøjer til at kunne arbejde med mig selv løbende Jeg kan klart anbefale Frederikke som lifecoach, hun er din klippefaste støtte mens du får arbejdet med dig selv, for arbejdet det skal du selv gøre. Frederikke tilbød at hjælpe mig i efteråret 2019 og hun har ændret mit liv ❤️

Hvor står du henne i livet? 

Mange gange kan det være når vi står midt i livet eller netop er kommet ud af en krise at vi får brug for at kigge indad. Ofte handler de udfordringer vi har eller "støder ind i" om os selv og vores skyggesiderne. 

Så når du møder modstand på din vej, er det et godt tidspunkt at begynde at reflekterer over hvad det er det gør ved det. Du kan vælge to ting, det ene er at begynde at arbejde med det, så du kan arbejde med det i stedet for imod. Den anden ting er, ikke at gøre noget - dét er også et valg. 

Hvis du vælger det sidste og du har måske allerede haft gjort det, så ved du også at selvom du prøver at ignorere det, glemme det, lade som om det ikke er der, håber at det langsomt forsvinder. Men, det gør det ikke, måske i en kort periode, men du kan desværre være sikker på at det dukker op igen, på et tidspunkt.

Jeg har tavshedspligt og behandler altid dine oplysninger fortroligt. Jeg behandler dig og dine informationer med respekt og værdighed. 

Hvad indeholder et personligt forløb?

Er personligt forløb er selvfølgelige helt individuel og bliver skræddersyet til dig og dine behov.

Det indeholder simple strategier og metoder, som andre har brugt med succes. Der er ingen quick fix, så selvfølgelige skal du arbejde for at nå dit mål. Jeg viser dig, hvordan du gør det, så du ikke spilder din tid. 

Igennem forløbet lære du at: 

 • Lytte til dig selv, så du kan begynde at gå efter dine drømme og mål
 • At tage handling på tingene, så du ikke nøjes med at drømme eller tænker på tingene
 • Få den rette attitude, som hjælper dig med at slippe frygten 
 • Vedholdenhed, så du nægter at give op
 • At træffe de rigtige beslutninger, så du ved hvilken vej du skal gå 
 • Finde ud af, hvad det er der bremser dig, frygten
 • At fokuserer på dig, selv frem for resten af verden tænker om dig 
 • Lære at elske dig selv
 • Du får selvrespekten tilbage og lære at sige nej


Derudover får du: 

 • adgang til egen medlemssiden - her kan jeg uploade arbejdsark, videoer og guidebøger til dig. 
 • coaching timer - personligt eller via zoom 
 • status møder - jeg følger altid op på mine klienter i løbet af ugen

Skal jeg også hjælpe dig?  - klik her
 • 1:1 Personlige udvikling

  Medlemspris: 12995 kr.

  DKK 10.396,00 ekskl. moms

  “GØR DET!”

  Jeg overvejet alt for længe et personlige forløb hos Frederikke. Endelige fik jeg taget mig sammen og det var helt ubeskrivligt fedt. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke gjorde det før. Så gør det, spring ud i det. Frederikke er virkelige dygtige.

Min coaching model:
Min coaching-model udspringer af de ting jeg selv har været igennem samt Sofia Manning. Hun er en utrolige dygtige coach og hun har lært mig de helt grundlæggende metoder til, hvordan man bedst hjælper sine klienter og, hvordan man får stor succes som coach.

På et tidspunkt begyndte jeg at analyser, hvad jeg selv havde lært og, hvad mine erfaringer havde lært mig og, hvad der havde været den størst effekt for mine klienter. På den måde udviklede jeg det 7 stjernet kompas. 

Det 7 stjernet kompas har ændret mit liv fuldstændige. Og mange andre kvinder og mænd. Jeg bruger personligt modellen når jeg har brug for, at udvikle mig og tage på nye eventyr. Deruover bruger jeg den selvfølgelige når jeg coacher. 

Læs mere om modeller her

kompasset_420px_bred-1.jpg

 

 • 1:1 Personlige udvikling

  Medlemspris: 12995 kr.

  DKK 10.396,00 ekskl. moms

  “Jeg kan varmt anbefalde Frederikke”

  Jeg kan varmt anbefalde Frederikke. Jeg har afsluttet et personligt forløb og det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Frederikke formår at skabe et trygt rum med hendes stille og rolige adfærd. Hun er der 100 procent for en. Hun er Nærværrende, tillidsfuld, har empati, lyttende og med hendes tilgang formår hun at støtte og følge dig på vej til noget nyt. Tvivl ikke.. det er guld værd. ❤️

Der er aldrig et personligt udviklingsforløb der er ens - og det vil altid blive skræddersyet til dig og dine behov. 

Der er forskellige muligheder for at komme i gang:  

Enkelttimer i 1:1 personlige udvikling 

Består af 1 session a 60 minutters

1155 kr. + moms.


4 sessioner 1:1 personlige udvikling 

Består af 4 sessioner a 60 minutter 

4620 kr + moms. Kan betales i 2 rater på 2310 kr. + moms (ingen gebyr) 

forløbet kan strække sig i op til 3 måneder, men jeg anbefaler at vi i starten har max 14 dages mellemrum, så vi kan komme i dybden. 

 

7 sessioner + opfølgning 1:1 personlige udvikling 

Består af 7 sessioner a 60 minutter + 7 x 20 min opfølgning

10396 kr + moms. Kan betales i 3 rater på 3465 kr. + moms (ingen gebyr) 

forløbet kan strække sig i op til 3 måneder, men jeg anbefaler at vi i starten har max 14 dages mellemrum, så vi kan komme i dybden. 


Efterforløb
Dette skræddersyes altid individuelt og prisen fastsættes derefter.

Er du i tvivl? 

Book 20 min gratis coaching her

 • 1:1 Personlige udvikling

  Medlemspris: 12995 kr.

  DKK 10.396,00 ekskl. moms

  “”På vej til at blive den kvinde, som jeg gerne vil være””

  I foråret 2020 ramte jeg muren. Min ældste søn var lige kommet ud af et kemoforløb, samt jeg havde fået sagt farvel til et par ”usunde mennesker/energisluger” i mit liv, som det seneste år havde trådt ind over mine grænser og værdier gang på gang. Jeg havde inden, at jeg kontaktede Frederikke søgt psykolog og andet hjælp, for at forsøge at rejse mig igen. Det havde også givet mig en tro tilbage, men det var som om jeg manglede den sidste tro på mig selv. Jeg fandt Frederikkes Loge, hvor overskriften fangede mig ”for kvinder der ikke vil lade sig nøjes”, det var jo lige netop mig. Jeg købte efterfølgende online kursuset ”sådan acceptere du dig selv”, samt coaching timer hos Frederikke. Gennem dette har hun givet mig redskaber til at arbejde hen mod mit mål. Jeg kan videregive Frederikke mine bedste anbefalinger som ”lifecoach”. Frederikke er dedikeret, hun skaber en tillidsfuld stemning, der gør man også tør bevæge sig derind hvor det er svært. Der er plads til alle tanker, følelser, grin og tåre. Hendes empati og nærvær gør man føler sig tryg. Det har givet mig glæde og balance i hverdagen. Troen på mig selv som kvinde vokser hver eneste dag. Det er den bedste gave, at jeg har givet mig selv.