Gratis Masterclass for kvinder der ønsker mere kærlighed og romantik i deres nuværende eller kommende parforhold

photo-1612917421349-94b2180fc30a

Sådan tiltrækker eller får du et ekstraordinært parforhold ❤️
(selvom din partner NÆGTER at ændre sig!)


Vær med på Masterclass'en og opdag den banebrydende tilgang, der fungerer for 1000 vis af andre kvinder.

  

Så du også kan få det lidenskabelige forhold, du fortjener.

(Selv hvis du er ved at give op med at finde drømmemanden, føler du er sammen med den forkerte mand, eller det er for sent at "redde" ægteskabet) 


Frederikke billede blå


Masterclass: De 3 hemmeligheder til et ekstraordinært kærlighedsliv

Frederikke Strand, Danmarks eneste specialist i kommunikation mellem mænd og kvinder.

Hun har været en nøglefigur i at hjælpe hundredvis af kvinder.

Gennem samarbejde med Dr. John Gray, partnerskab med Dating.dk og som ekspert Pernille Aalunds Kærligheds Univers, har Frederikke Strand udviklet en ideel metode for kvinder, der ønsker mere kærlighed i deres nuværende  eller kommende parforhold. 


📆 Find den tid der passer dig 👇


"Frederikke...." Det er helt vildt, at du deler al denne værdifulde information gratis. Jeg har lært mere på de få timer, jeg tilbragte med dig, end jeg har i de mange kurser, jeg har betalt hundrede (og endda tusind) kroner for de seneste flere år!" — Pia

 

🔑  Lær de 3 hemmeligheder 

Hvorfor nogle lever et liv som en drøm, mens andre kæmper bare for at leve et middelmådigt kærligheds liv? 🤔

 

På denne Masterclass vil jeg vise dig 3 hemmeligheder til, hvordan du kan gøre det samme i dit liv, uanset uddannelsesbaggrund, økonomiske situation, tøj størrelse eller hvad der nu kan stoppe dig.

 

Når du først lærer hemmelighederne som jeg vil dele med dig, så bliver det meget nemmere for dig at leve det kærlighedsliv som du drømmer om at få ❤️

Om Frederikke Strand 

Frederikke Strand er ekspert i kommunikation mellem mænd og kvinder. Hun stræber efter at styrke kvinder til at maksimere deres potentiale ved at dele hendes unikke kærligheds-model, som hun selv har udviklet og beskriver som fundamentet for hendes egen tilfredshed, succes og kærlighed i livet.


Som grundlægger af RECLAIM LOVE™ programmet har Frederikke Strand været en nøglefigur i at hjælpe hundredvis af kvinder.

Disse kvinder spænder bredt og inkluderer coaches, mødre, hjemmegående, kunstnere, ledere, lærere, forfattere, ingeniører, terapeuter, advokater, flexjobber, performere, iværksættere og meget mere.


Frederikke Strand har også en bemærkelsesværdig profil inden for spiritualitet. Gennem mange år har hun levet, undervist og fremmet bevidsthed gennem forskellige medieplatforme.


Hun er en anerkendt ekspert inden for kærlighed, relationer og kommunikation, hun er coach, foredragsholder og grundlægger af Kvindemessen Venus. Hendes mission er at guide kvinder til at finde og fastholde kærlighed.


Gennem samarbejde med Dr. John Gray samt personlige erfaringer fra Tinder og partnerskab med platforme som Dating.dk og Pernille Aalunds Kærlighed Univers, har Frederikke Strand udviklet en ideel teknik for kvinder, der ønsker mere kærlighed i livet. 


Frederikke Strand blev anerkendt og modtog priser som den mest dedikerede coach af Dr. John Gray blandt 638 coaches globalt i 2022.

John Gray frederikke Strand fls