Ny Gratis Masterclass for kvinder der ønsker at tiltrække deres soulmate mere kærlighed i parforhold

annonce-2

SÅDAN FÅR DU EN MAND TIL AT PRIORITERET OG ELSKET DIG


Er du træt af at føle, at du ikke får den kærlighed, hengivenhed og beundring, du fortjener? Eller måske oplever du, at mændene i dit liv pludselig mister interessen, hvilket efterlader dig forvirret og såret?


Vær med på Masterclass'en og få de 3 hemmeligheder, opdag den banebrydende tilgang, der fungerer for 1000 vis af andre kvinder.


Så du også kan få det lidenskabelige forhold, du fortjener.

(Selv hvis du er ved at give op med at finde drømmemanden, har været single i mange år, føler du er sammen med den forkerte mand, eller det er for sent at "redde" ægteskabet) 

 

 Den ENESTE formel, du nogensinde vil få brug for for vedvarende romantisk forhold.

Vidste du, at mænd har en dyb indre længsel efter noget mere "storslået" end blot kærlighed eller sex? 

Denne længsel kan du tilfredsstille, og når du formår det, vil din partners lykke og succes være knyttet til at gøre dig glad.Frederikke billede blå


Masterclass: SÅDAN FÅR DU EN MAND TIL AT PRIORITERET OG ELSKET DIG

Frederikke Strand, Danmarks eneste specialist i kommunikation mellem mænd og kvinder.

Hun har været en nøglefigur i at hjælpe hundredvis af kvinder.

Gennem samarbejde med Dr. John Gray, partnerskab med Dating.dk og som ekspert Pernille Aalunds Kærligheds Univers, har Frederikke Strand udviklet en ideel metode for kvinder, der ønsker mere kærlighed i deres nuværende  eller kommende parforhold.


"Frederikke...." Det er helt vildt, at du deler al denne værdifulde information gratis. Jeg har lært mere på de få timer, jeg tilbragte med dig, end jeg har i de mange kurser, jeg har betalt hundrede (og endda tusind) kroner for de seneste flere år!" — Pia

Om Frederikke Strand 

Frederikke Strand er ekspert i kommunikation mellem mænd og kvinder. Hun stræber efter at styrke kvinder til at maksimere deres potentiale ved at dele hendes unikke kærligheds-model, som hun selv har udviklet og beskriver som fundamentet for hendes egen tilfredshed, succes og kærlighed i livet.


Som grundlægger af RECLAIM LOVE™ programmet har Frederikke Strand været en nøglefigur i at hjælpe hundredvis af kvinder.

Disse kvinder spænder bredt og inkluderer coaches, mødre, hjemmegående, kunstnere, ledere, lærere, forfattere, ingeniører, terapeuter, advokater, flexjobber, performere, iværksættere og meget mere.


Frederikke Strand har også en bemærkelsesværdig profil inden for spiritualitet. Gennem mange år har hun levet, undervist og fremmet bevidsthed gennem forskellige medieplatforme.


Hun er en anerkendt ekspert inden for kærlighed, relationer og kommunikation, hun er coach, foredragsholder og grundlægger af Kvindemessen Venus. Hendes mission er at guide kvinder til at finde og fastholde kærlighed.


Gennem samarbejde med Dr. John Gray samt personlige erfaringer fra Tinder og partnerskab med platforme som Dating.dk og Pernille Aalunds Kærlighed Univers, har Frederikke Strand udviklet en ideel teknik for kvinder, der ønsker mere kærlighed i livet. 


Frederikke Strand blev anerkendt og modtog priser som den mest dedikerede coach af Dr. John Gray blandt 638 coaches globalt i 2022.

John Gray frederikke Strand fls