FØLG DISSE TOLV BEHOV OG OPNÅ ET BEDRE PARFORHOLD 

I denne blog får du forståelse af de tolv forskellige slags kærlighed mænd og kvinder har behov for


Mange af vores komplekse følelsesmæssige behov kan opsummeres som behov for kærlighed. Mænd og kvinder har hver seks unikke behov for kærlighed, som alle er lige vigtige. Mænd har primært behov for tillid, accept, påskønnelse, beundring, anerkendelse, og opmuntring. Kvinder har primært behov for omsorg, forståelse, respekt, hengivenhed, bekræftelse samt beroligelse. 

Den vanskelige opgave at finde frem til, hvad vores partner egentlig har behov for, bliver væsentlig nemmere gennem forståelsen af disse tolv forskellige udtryk for kærlighed. 


Når du kigger på listen, er det nemt at se, hvorfor din partner måske ikke føler sig elsket. Og allervigtigst, listen kan give dig en anvisning på, hvordan du kan forbedre forholdet til det modsatte køn, når du ikke ved, hvad du ellers skal gøre. 


Skærmbillede 2022-05-02 kl. 14.55.14


FORSTÅ DINE PRIMÆR BEHOV 

Det er sikkert, at alle mænd og kvinder i den sidste ende har behov for alle slags kærlighed. Udvælgelsen af de seks slags kærlighed som værende primær kvinde behov skal ikke forstås sådan, at mænd ikke også har disse behov og omvendt. Mænd har dem også. “Primær behov” betyder, at disse behov skal opfyldes før personen fuldt ud er i stand til at modtage og påskønne andre slags kærlighed. 


At forstå de primær behov for kærlighed, sim din partner har brug for, er en nyttig hemmelighed til at forbedre relationer og parforhold. Det er nemt for en kvinde at give, hvad hun selv har brug for og glemmer, at hendes udvalgte måske har brug for noget andet. På samme måde er mænd tilbøjelige til at fokusere på deres eget behov. Herved mister de følingen at den slags kærlighed, de selv har behov for, ikke altid er den rette gavnlige for deres udvalgte. 


Det væsentlige og praktiske anvendelige aspekt i denne forståelse af hvad kærlighed er, at de forskellige slags kærlighed virker begge veje. 


Hvis en mand f.eks. giver udtryk for sin omsorg (primær behov 1) og forståelse  (primær behov 2) , vil en kvinde automatisk gøre gengæld og vise ham tillid  (primær behov 1) og accept  (primær behov 2) 


Det samme tilfælde, når en kvinder giver udtryk for sir tillid  (primær behov 1) vil en mand give hende tilbage med omsorg  (primær behov 1).  De opnår derved begge deres første primær behov! 


Jeg vil den kommende tid lave 6 nye opslag, hvor jeg gennemgår alle de tolv kærlighedsbehov.0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar