Længtes du efter en kæreste? 

Design uden navn-32

#1 - De 5 faser der vil forandre dit kærlighedsliv 

Længtes du efter en kæreste? 

Altså sådan et forhold hvor I er kærester, holder i hånden, siger søde ting til hinanden, føler dig tryg, vågner op sammen, en du kan være noget for og som du laver ting samme med.....?


.... uden du skal være bange for om det nu er den rette, uden du er bange for at miste, uden du er bange for, at det igen bare er en dårlige date, uden at frygte at du igen bliver ghostet, uden af være bange for at han eller hun ikke ringer tilbage. 


Nej sådan et rigtige kæresteforhold, hvor du ved hvor I har hinanden, en der lytter til dig, en der åbner sig for dig, en der ringer til dig, en der tænker på dig, en der elsker at være sammen med dig, bare fordi du er dig! 


Du kender måske en af følgende følelser eller tanker herunder.


Kvinde, det her er til dig der føler eller tænker sådan:


 • hvordan tiltrækker jeg den rette fyr?
 • hvorfor ringer mænd ikke tilbage?
 • hvorfor vil mænd ikke forpligte sig?
 • hvordan får jeg en mand til at åbne sig 
 • hvorfor snakker han kun om sig selv? 


 • har jeg gjort noget galt?
 • er der en anden?
 • holder han stadige af mig?
 • gør jeg de rigtige ting?
 • gør jeg nok?
 • gør jeg for meget?
Mand, det her er til dig der føler eller tænker sådan: 


 • hvordan kan jeg vide, hvad kvinder vil have?
 • hvorfor er kvinder så indirekte?
 • hvordan kan jeg vide at hun er den rette? 
 • hvorfor vil hun altid snakke om forholdet?


 • kunne jeg være den rette for hende? 
 • kunne jeg have det, der skal til for at gøre hende lykkelige? 
 • holder jeg af hende? 
 • vil jeg gøre hende lykkelige? 
 • savner jeg hende, når vi ikke er sammen? Jeg vil over den kommende tid lave blog indlæg om disse fem faser der vil forandre dit kærlighedsliv:

 

Fase 1: Tiltrækning 
Selv om tiltrækning sker automatisk, må du fastholde tiltrækningen i et forhold også være dygtige til at præsenterer os på en måder, det ikke blot er tiltalende for det modsatte køn, men som også er konstruktive. Det er ikke nok at sige “ her er jeg, ta mig som jeg er”. Alkymien for at skabe et kærligt forhold er en fin balance mellem at give og tage. Blandingen af maskulin og feminin må ske gradvist.  


Fase 2: Usikkerhed 
Når du for alvor begynder at føle at en anden betyder noget for dig, så er det helt normalt at du begynder at tvivle og opleve usikkerhed om det her, ham eller hende er den rette partner for dig. Uheldigvis er der mange der ikke er klar over dette og mange lader tvivlen sejre uden at give det en chance og dermed misser du måske “den eneste ene”. 


Fase 3: Kun jeg to 
Når du mærker at den person du er sammen med har potentiale for at blive en kæreste eller bare føler at I har lyst til at lære hinanden bedre af kende kan du bevæger dig ind i fase 3. I fase tre lære du at åbne dit hjerte og virkelig elske. 


Fase 4: Intimitet 
Når du kan mærke det bedste i dig selv og i din date, er du parate til at give dig hen og give ham eller hende lov til at mærke dig helt. Fase 4 handler om at blive intime med din partner, alt for mange hopper fase 2 og 3 over og går direkte til fase 4 og dette er en kæmpe misforståelse. 


Fase 5: Kærester 
Ved at forberede dig gennem de fire faser finder du frem til at du gerne vil binde dig og være kærester. Du er ikke blot forelsket, du elsker denne person så meget at du har lyst til at tilbringe resten af dit liv sammen med ham eller hende. Ved at lære at bruge de 5 trin til at finde en kæreste lære du også, hvordan du rent faktisk fastholder ham eller hende så du endelige kan finde den helt rette partner for dig.

Jeg dykker ned i hver fase i de kommende blog oplæg. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar