SLUT MED AT SIDDE OG SPEKULERER VED TLF OM HAN MON NU RINGER

Design uden navn-41

#2 blog indlæg - de 5 faser der vil forandre dit kærlighedsliv 


Alt bliver meget nemmere når man ved hvad man kan forvente i hver af de 5 faser. 


F Eks. hvis en kvinde forstår, hvorfor en mand ikke ringer tilbage den næste dag, selv om han er interesseret og tiltrukket af hende, så  behøver hun ikke at bekymre sig om unødvendigt. Når du som kvinde lære hvordan du kan ringe ham op uden at svække din position, behøver du ikke længere at sidde at vente ved telefonen. 


SLUT MED AT SIDDE OG SPEKULERER VED TLF OM HAN MON NU RINGER. 


På lignende måde gør den viden det også nemmere for manden. Når han f eks. forstår hvad det er en kvinde har brug for og hvad han skal gøre for at opfylde dem, så giver det han selvtillid og får ham til at føle, at det kan lykkes ham at vinde denne kvinde han elsker. 

Ret ofte sker det, han vil have, ikke det, hun gerne vil have. Ved at lære disse forskelle kan han forstå, hvad han skal gøre i hver af de fem faser.  Den 1 fase i et kærlighedsforhold er tiltrækningen og den skal vi se på i denne mail. 

Uanset om du begynder forfra, om du lige er begyndt at komme sammen med en ny, eller I har været sammen i årevis, er der en ting, der ikke ser ud til at ændre sig. Processen er ikke nem, og den medføre ofte smerte og ubehag. 

Men det behøver ikke at gøre så ondt eller være ubehageligt, der behøver heller ikke at virke endeløst. Hvis du rent faktisk leder efter den helt unikke person du vil tilbringe resten af dit liv med, så den den hurtigste måde at finde ham eller hende på - (og selv at blive fundet) - at skabe positive oplevelser sammen. 


Fase 1. Tiltrækning: 

I første fase føler vi os tiltrukket af en potentiel partner. 

Udfordringen i denne første fase er at vi sørge for at få lejlighed til at give udtryk for vores tiltrækningen og lære den potentielle partner at kende. 

Når du har en klar forståelse af, hvordan mænd og kvinder ser forskellige på dates, vil du være i stand til at håndterer situationen bedst muligt og få en helt ny oplevelser af de dates du tager på. 


FASE 1: TILTRÆKNINGEN 

I første faser føler vi os tiltrukket af hinanden. Udfrodringen i denne faser er at sørge for at få lejlighed at give udtryk for vores tiltrækningen og lære den modsatte bedre at kende. Når du får en forståelse for hvordan mænd og kvinder er forskellige (også når vi er på date) så vil processen blive en helt anden for dig. 

GIV UDTRYK FOR DET MEST POSITIVE JEG 

For at fastholde tiltrækningen i fase 1 må vi give udtryk for vores bedste og mest positive side. Uden at kende til vaner og skikke på Venus kan en mand gøre sit bedste og alligevel afskrække kvinden. De fleste mænd forstår ganske enkelt ikke, hvordan kvinder føler, og hvad de kunne tænke sig. Når en mand er interesseret i en kvinde, behandler han hende helt automatisk sådan, som han selv ønsker at blive behandler. I mange tilfælde er det ikke det, en kvinde selv ønsker at blive behandler. I mange tilfælde er det ikke det, en kvinde sætter pris på. Ved at forsøge at imponere hende skubber han hende forsvarede fra sig. I forskellige grader de fleste mænd fuldstændige på herrens mark mht. at forstå kvinder. 

I stedet for at sørge for at lytte og lære kvinden bedre at kende snakker manden f.eks. typisk om sig selv eller sine livs teorier. Han tror, at det vil imponerede hende, for fordi hun bliver ved med at stille spørgsmål, tror han, det er det, hun vil have.  Når hun får chancen for at snakke, går han fejlagtigt ud fra, at hun beder om råd, og han begynder at komme med løsninger på hendes problemer eller svar på hendes spørgsmål. Uden overhovedet at vide hvorfor eller hvordan begynder han at skubbe hende fra sig. 

 

 PETER & PERNILLE 

Da Peter havde invitere Pernille på middag første gang, de var ude sammen. Jeg sad tilfældigvis ved siden af dem ved et andet bord. Jeg observerede, at Peter førte an i samtalen gennem hele middagen. Han talte som en lærer til sine elever. Pernille så ham i hele tiden i øjnene, lyttede  opmærksomt og nikkede indimellem med et lille smil. Det var et sørgeligt syn.

Når Pernille lejlighedsvis sagde noget, begyndte Perter meget hurtigt at udbrede sig igen i stedet for at drage hende mere ind i samtalen. Det var nemt at se, at han virkelig kunne lide det, han sagde, men det var også nemt at se, at Pernille var høflig, men at hun kedede sig og følte sig tilsidesat.

Det der kunne have været en fantastisk aften, var en skuffelse for dem begge. De fandt aldrig hinanden, fordi Peter talte hele tiden. 

Hvis Peter havde forstået kvinder, havde han stillet Pernille spørgsmål for at trække hende ud af busken. Hvis Pernille havde forstået mænd, havde hun afbrudt ham og snakket mere i stedet for at blive ved med at være høfligt at lytte og spørge. En mand forstår ikke instinktivt omgangsformen på Venus. På nogle måder er han som en elefant i et glasbur, uvidende om den virkning, han her. Det går ikke op for ham, at hun føler sig mest støttet og imponeret, når han lytter interesseret i stedet for at snakke om sige selv eller give gode råd.

Denne lille oplysning kan gøre en verden til forskel.Nåede du ikke første blogindlæg kan du læse det her >>> #1 Længtes du efter en kæreste

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar