😉 Klar til at blive intim? Fase 4 

Kærester

#4 blog indlæg - de 5 faser der vil forandre dit kærlighedsliv 

 

Når du kan mærke det bedste i dig selv og i din date, er du parate til at give dig hen og give ham eller hende lov til at mærke dig helt. Fase 4 handler om at blive intim med din partner, alt for mange hopper fase 2 og 3 over og går direkte til fase 4 og dette er en kæmpe misforståelse.

Her er der sikkert mange af jer der vil sidde og tænke - det er jo fuldstændige langt ude at man skal vente så længe med at have sex. Og det er sikkert også størstedelen af jer er r mænd. 

For mænd vil helt naturligt gerne have sex med det samme, hvis kvinden tillader det. Det der er vigtigt at forstå her både som kvinde og mand det er at generelt så ser mænd og kvinder på sex forskelligt. 

Mange mænd kan tænde på mange kvinder, og de vil også kunne have sex med dem uden de overhovedet ville have lyst til at se dem igen bagefter. Sådan er de fleste kvinder ikke. 

 

Når vi forstår den måde vi forbinder os til hinanden som vi har snakket om tidligere så begynder det at give bedre mening hvorfor vi bør vente med at være intime. 

Når det så er sagt så skal vi huske på at der er mange former for at være intime, der er mange niveauer og der er mange måder vi kan være det. Så en god ide er at starte meget stille og roligt ud her. 

De flest mænd vil højst tænkeliget gør en del for at overtale jer til at sex er en god timing nu, men prøv at vent lidt. 

Kvinder føler sig ofte forpligtet til at have sex da hun ellers er bange for at han forsvinder. Mit råd her er at sige til ham “ at du har rigtige megt lys til ham og at du synes at han er dejlige, men at du er nødt til at tage det i dit tempo så du selv er med. Du skal ikke afvise ham, det er klart, så vil han mist interessen. 

Hvis du holder fast på at I ikke har sex, så vil han automatisk føle sig mere tiltrukket af dig. 

Det der skal når en mand har haft sex er at han testosteron falder og hans østrogen stiger og du vil som kvinde være mindre attraktiv. 

Hvis du så har sprunget fase 2-3 over vil han ikke være følelsesmæssigt forbundet til dig og der er stor sandsynlighed for at han vil føle sig usikker på om du er den rette og han vil begynde at kigger på andre igen. 

 

 

Når du føler kemi med en potentiel kæreste på alle fire planer/faser - fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt, så er du parate til den intime del.

Disse forskellige planer af kemi kan nemt forklares:

  • Fysisk kemi skaber begær og ophidselse
  • Følelsesmæssig kemi skaber ømhed, omsorg og tillid
  • Mental kemi skaber interesse og modtagelighed 
  • Åndelige kemi, åbner vores hjerte og skaber kærlighed, påskønnelse og respekt. 

 

cropped-frederikke_strand_signatur

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar