Føler du altid at der mangler noget?

mangel blog

Den virkelige udfordring i livet er ikke blot at få dig det du ønsker, men at blive ved med at ønske dig det du har. Mange mennesker har lært at få det de ønsker sig, men så har de ikke længere nogen glæde at det. Uanset hvad de får, er det ikke nok; de føler altid at der er et eller andet der mangler. De er ikke tilfredse med sig selv, deres forhold, deres helbred eller deres arbejde. Der er altid et eller andet der forstyrrer deres indre fred. 

I den anden ende af spektret er der dem som er meget tilfredse med hvem de er, hvad de laver og hvor meget de har, men ikke ved hvordan de skal få mere at det de ønsker dig. De møder livet med et åbent sind, men de virkeliggøre ikke deres drømme. De gør deres bedste, men spekulerer på hvorfor andre har mere end de selv. De fleste mennesker høre hjemme et eller andet sted mellem disse to ekstremer. 

Succes på alle planer, som dette indlæg handler om, befinder sig på den gældende middelvej, den position hvor du får det du ønsker dig, og bliver ved med at ønske dig det du har. Personlige succes kan IKKE måles i forhold til hvem du er, hvor meget du ejer eller hvad du præsterer. Personlig succes måles i stedet i forhold til hvor godt du har det med den du er, det du har præsteret og der du ejer. Succes på alle planer er indenfor rækkevidde, men vi er nødt til helt klart at vide hvad der er, og beslutte os for at opnå det. 


Personlig succes på alle planer handler ikke blot om at have det godt eller være tilfreds med livet. Det handler også om at føle sig sikker på at du kan få det du ønsker, og være motiveret for at føre det der kræves. 

 

Personlig succes kræver en klar forståelse af hvordan du skaber det liv du ønsker dig. For nogle er vejen til personlig succes at lære at skaffe sig mere; for andre drejer det sig om at lære at være mere tilfreds; og for mange handler det om at lære begge disse vigtige færdigheder. 


At opnå personlige succes på alle planer er ikke noget du behøver at overlade til skæbne, tilfældet, heldet eller den gode lykke. Selv om nogle fødes med denne evne, gælder det for de fleste af færdighederne må tilegnes og indøves, for de kan opnå personlige succes. 

Den gode nyhed er at du kan lære at opnå personlig succes, og at du sandsynligvis er tættere på end du overhovedet kan forestille dig. For de fleste mennesker er det blot et spørgsmål om at foretage nogle få og betydningsfulde ændringer i måden de tænker, føler eller handler på, for at skabe det tilfredsstillende liv de ønsker sig. 

 

Hvis du tager en eller to nye indsigter i livet fra personlig succes, kan det bogstaveligt talt ændre alt på ingen tid. Selv om de ydre omstændigheder her og nu er det samme, kan den måde du anskuer tilværelsen på, ændres i et nu. Når livet sværere dig i øjnene, kan det at tage solbriller på hjælpe dig til at slappe af, og i et nu atter se klart. På samme vis kan det at foretage er par små justeringer betyde ikke kun at du bliver mere tilfreds med det du har, men også få dig til at føle dig sikker på at du er på vej til at få det du ønsker.

Ved du hvor du er?

Ved du hvad du øsnker? Hvis svaret er ja, hvordan ser det så ud?

Det er de færreste mennesker der ved hvad de VIRKLIG ønsker. Mange svare "jeg vil bare være lykkelig".... Ok, hvordan ser det så ud?

Rigtige mange mennesker aner ikke svaret på deres største ønske i livet - og hvis du ikke ved hvor du er eller ikke ved hvor du vil hen, hvordan vil du så opnå det? 

Få dit livs chance til personlig succes, udfyld dette skema og få en professionel vurdering af hvor du befinder dig i livet og hvordan dit mål ser ud. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar