HUSK FORSKELLENE

forskellen på mænd og kvinder

Uden forståelse af, at vi rent faktisk er forskellige, vil mand og kvinder hurtigt komme på kant med hinanden. Når vi bliver vrede på eller frustreret over den modsatte køn, er det ofte, fordi vi har glemt ende vigtige kendsgerning. Vi forventer, at det modsatte køn burde ligne os selv mere. Vi kræver, at de skal "ønske, hvad vi ønsker" og "føle, som vi føler". 

Vi går fejlagtigt ud fra, at hvis vores partner elsker os, så vil han eller hun reagerer og opføre sig på en bestemt med - den måde vi selv reagerer og opfører os på, når vi elsker en anden. Med den indstilling er vi dømt til at blive skuffede gang på gang, og det forhindrer os i at bruge den nødvendige tid på positiv kommunikation om vores forskelle. 

Mænd forventer fejlagtigt, at kvinder skal tænke, kommunikerer og reagerer på samme måde som mænd;  kvinder forventer fejlagtigt, at mænd føler, kommunikerer og reagerer, som kvinder gør. Vi har glemt, at mænd og kvinder faktisk er forskellige. Det giver en masse unødvendige gnidninger og konflikter i vores forhold. 

Ved klart at erkende og respekterer forskellen kan man i stor udstrækning undgå forvirring og uro i samværet med det modsatte køn, Når du huske t mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus, kan alt forklares. 


Når mænd og kvinder er i stand til at respektere og accepterer hinandens forskelle, har kærligheden mulighed for at blomstre. 

Når vi forstår de skjulte forskelle mellem kønnene, bliver vi endnu bedre til at give og modtage kærlighed. Ved at lægge vægt på og acceptere vores forskelle finder vi kreative løsninger, som kan opfylde vores behov. Og hvad der er vigtigere, kan vi lære, hvordan vi bedst kan elske og støtte de mennesker, vi holder mest af. Kærlighed er magi, og magien kan holde, hvis vi husker vores indbyrdes forskelle. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar