At finde den rette partner er ligesom at ramme midten af dartskiven 🎯

image

At finde den rette partner er ligesom at ramme midten af dartskiven 🎯

Det kræver øvelse at sigte og rammen centrum. 

Nogle er dog heldige at ramme midten første gang, men de fleste gør det ikke. 

Når du er på den første date, er der selvfølgelige nødt til at være tiltrækning til det modsatte køn. 

Og her taler jeg ikke kun om den fysiske tiltrækning, for der er faktisk stor forskel på, hvordan mænd og kvinder tiltrækkes af hinanden. 


- Fysisk kemi skaber begær og ophidselse

- Følelsesmæssig kemi skaber ømhed, omsorg og tillid

- Mental kemi skaber interesse og modtagelighed

- Sjælens kemi, åbner vores hjerte og skaber kærlighed, påskønnelse og respekt

 

Som jeg plejer at definerer det, så tiltrækkes manden nedenfra og op og kvinden tiltrækkes oppefra og ned 


Mandens 4 niveauer til tiltrækning

1. Fysisk tiltrækning
2. Følelsesmæssig tiltrækning
3. Mental tiltrækning
4. Sjælens tiltrækning

Sagt med andre ord vi bevæger os igennem 4 forskellige niveauer, den første kommer her: 

Niveau 1 FOR MÆND: FYSISK TILTRÆKNING


På første niveau er det helt normalt, at en mand føler sig fysisk tiltrukket af mange kvinder. Han er især tiltrukket af hende ydre: hendes gang, hendes krop, hendes hår, hendes smil, hendes øjne, hendes bagdel, hendes bryster og kroppens form som helhed. 

Mænd er tilbøjelige til at kunne lide et eller to bestemte træk. F.eks. kan den ene være særlige tiltrukket af ben, mens en anden kan være tiltrukket af lyst hår. 

Denne fysiske tiltrækning er mænds første og laveste bedømmelse niveau. 

Som regel begynder en ung mand på dette niveau, men en moden mand kan vende tilbage hertil, når han er ved at lægge et brudt parforhold bag sig. En sulten mand er ikke kræsen mht. den mad, han spiser. 

Da denne fysiske tiltrækning er tankeløs, påvirkes hans første bedømmelse niveau i særdeleshed af, hvad han ser på tv og andre steder. Vi bliver i dag bombarderet af billeder på sociale medier af en bestemt type kvindetype, der altid virker sensuel villig og selvsikker. Vi bliver hypnotiseret til at synes om en bestemt type. 

Denne tiltrækning har intet at gøre med, om en kvinde kan blive hans kæreste (hans sjæleven) 

En ung og ukritisk mand kan endda føle fysisk kemi ved at kigge på en nøgen mannequindukke i et butiksvindue. 

Grundlæggende bliver en kvindelig kropstype kraftigt markedsført som den mest tiltrækkende for mænd. Resultatet er, at mænd associerer en bestemt kropstype med seksuel modtagelighed, og han tiltrækkes automatisk af den type. 

Kvinder er også tilbøjelige til at betragte den pågældende kropstype som den, der er smukkest og mest værdig at elske, fordi det er den kropstype, der får mandens opmærksomhed, hvilket de fejlagtigt tror er hans kærlighed. 


Når manden modnes og bevæger sig gennem et kærste forholds første tre faser, bliver han automatisk mere selektiv og opdager, at han også er tiltrukket af kvinder, der ikke ligner de forførende kvinder på tv, film, sociale medier mv. Når han finder sin sjæleven, er hun sjældent den type, han blev mest tiltrukket af på det mindre selektive niveau. 


Selv om fysisk tiltrækning er fundamentet for en mands bedømmelse, er den stadige hjerteløs. En kvinde skal huske, at selv om han ikke ved noget andet om hende, end hvordan hun ser ud, så vil han pludselig begynde at føle sig tiltrukket af hende, Hans tiltrækning hr ikke noget at gøre med, hvem hun er, og den reflekterer ikke en vilje eller et ønske om at kende hende eller at have et forhold til hende. Han vil bare se, røre og føle mere. Kvindens tiltrækkes også gennem 4 niveauer, men i en anden rækkefølge end manden.

Kvinden tiltrækkes som regel på den mentale kemi: - hans hjerne 

Kvindens 4 niveauer til tiltrækning:

1. Mental Kemi
2. Følelsesmæssigt kemi
3. Fysisk tiltrækning
4. Sjælens tiltrækning

 

Niveau 1 FOR KVINDER: MENTAL KEMI

Kvinder bevæger sig også gennem disse fire niveauer, men i en anden rækkefølge. 

Kvinder bliver først tiltrukket af mænd og deres hjerner. Kvinder forestiller sig, hvordan en mand er, og bliver tiltrukket af noget i han karakter. Det kan være så lille en gestus som at sige “undskyld” eller den måde, han vidende smilede på, eller når han genert inviterer hende ud. Det kan være den måde han viser hensyn for andre eller står frem for det, han tror på. Det kan være den slags spørgsmål han stiller hende, en succes, han har opnået, eller de værdier han lever sit liv efter. 

Det er alt sammen enkle måder, hvorpå manden lader sine karakter komme til udtryk. En eller to af disse udtryk giver samklang hos hende. 

På det laveste bedømmelse niveau tiltrækkes hun af mænd gennem mental kemi. Der er mange interessante mænd, men for at udvikle sin evne til at udvælge en mand, der er den rette for hende, skal hun kun komme sammen med de mænd hun finder interessante. Ligesom mænd på et indledende bedømmelse niveau længtes efter, at være sammen med en kvinde som dem, de ser på sociale medier, længtes kvinder på deres laveste bedømmelse niveau efter en mand fra romantiske film, bøger mv. Som for mænd er en kvindes laveste bedømmelse niveau uskyldigt, og det er et nødvendigt fundament for yderligere udvikling til de andre 3 niveauer.Manden er som en blæselampe, kvinden er som en kakkelovn 

Når mænd og kvinder finder sammen og ikke forstår, at deres forskelligheder og at de kommer fra “Mars” og “Venus”, kan kvinder nemt komme til at fejlfortolke mandens interesse og bliver ved med at opleve frustration og skuffelse. Ofte bliver en mand fysisk tiltrukket af en kvinde og mister så lige så hurtigt interessen igen. Han er som en blæselampe, der kan varmes meget hurtigt op, og så slukkes igen på et øjeblik. Denne marsboer-tendens kan nemt misforstås, for en kvinde er ikke som en blæselampe. En kvinde er som en kakkelovn. Hun varmer langsomt op og køler langsomt af. 

 

En kvinde går ud fra, at når en mand er fysisk tiltrukket af hende, er han også interesseret i et forhold med hende. Hun forveksler hans opmærksomhed, interesser og tiltrækning med hengivenhed og kærlighed. Når denne “kærlighed” ikke er varig, og han hurtig mister interessen, kan hun let føle skuffelse og unødigt begynde at være mistroisk over for mænd. Hvis hun ikke lærer, hvordan mænd og kvinder tænker og føler forskelligt, kan hun lukke af overfor mænd og dermed mindske sine chancer for at finde den rette. Uden denne afgørende forståelse føler mange kvinder, at det er en meget tilfredsstillende og nedslående oplevelse at gå ud med en mand.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar