At holde en kvindes hjerte åben - LIDENSKABLIG MONOGAMI

Design uden navn-51

Selv om en kvinder har behov for romantik for at føle sig elsket, så er det vigtigste intime behov monogami, hvis lidenskaben skal vokse med tiden. En mand kan komme med romantiske tilkendegivelser, men hvis han ikke er monogam, kan hendes lidenskab ikke vokse. Romantik fortæller en kvinde at hun er noget særligt. Og der er intet, der får en kvinde til at føle sig mere særlig, end når en mand forbindelse til sine lidenskaber kun ønsker hende. 

Med alderen forøges en kvindes evner til at føle og give udtryk for lidenskab, hvis hun føler, at hun fuldt ud kan stole på sin partner. Hvis hun føler, at hun sammenlignes med andre kvinder, eller hun er nødt til at konkurrere, kan hun ikke blive ved med at åbne sig. 

Hvis hun fornemmer, at han har en affære, eller der er mulighed for det, lukker hun sig. Som en skrøbelig rose har hun behov for monogamiets rene vand for at udfolde sig, blad efter blad. 

Ved klart at give sig fuldt og helt få kvinden til at føle sig sikker på, at de vil blive sammen, giver hendes partner hende den særlige støtte, som hun behøver for at finde frem til sine seksuelle lidenskabelige glød dybt nede i sjælen


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar