Hvorfor positiv tænkning ikke alltid virker

Når v i ikke får det vi brændende ønsker og os livet er det ofte grundet en af de mest almindelige 12 blokeringer der er til stede i vores liv.

I de kommende blogindlæg vil vi se nærmere på de nogen af de 12 blokeringer samt, hvad der er der undergraver os i at få den ydre succes vi længtes efter. 

Hemmeligheden bag ydre succes er begær. Du skal vide hvad du ønsker, føle det og tro på det. Lidenskab, tro og begær er magt. 

 

Positiv tænkning virker ikke når mennesker bruger den til at fornægte deres sande følelser og behov. Når de altid prøver at være positive, er de tilbøjelige til at undertrykke deres negative emotioner. 

De har ikke lyst til at jorde andre og de ønsker heller ikke at være negative. 

I stedet for at mærke smerten over at de ikke har det de virkelig ønsker i livet, eller skuffelsen over at de ikke får det de gerne vil have, vælger de at rette opmærksomheden med det positive. 

De tror på positive tænkning, positive følelser, tro godhed, kærlig omsorg, gavmildhed, oplysning, engle, karma, skæbne guds eller universets vilje. 

 

Selvom positiv tænkning gør mennesker mere lykkelige, bliver de ikke i stand til at erfarer deres fulde magt til at skabe, tiltrække og få det de ønsker i livet. 

 

I deres forsøg på at være positive, svækker de uden at vide det deres indre evne til at styre deres liv. 

 

Hvis de ikke passioneret kan føle hvad de ønsker, koncentrerer de sig om at være positive og om sy elske det livet bringer dem. De lever primært på positive værdier som at følge strømmen, accepterer og tilgive, overlade sig og lade universets vilje ske, opgive deres begær , opgive deres ego, hæve sig op over negative emotioner, se frygten som blot en illusion, se sygdom som en illusion, forvent et mirakel - i en uendelighed. De koncentrerer sig mest om at acceptere, elske og være tilfredse med det de har, og de koncentrerer sig ikke nok om at ønske mere. 

 

Når og hvis du oplever negative følelser, følelser af skyld eller skam. Selv om de åndelige værdier unægtelige er vigtige, er vi også nødt til at erkende betydningen af negative følelser som er en adgangsvej til vores følelser og ønsker. 

For at opnår ydre succes har vi både brug for indre åndelighed og ydre succes. Vi er nødt til at siger til os elv at tænke positive tænkning ikke forhindre os i at mærke vores negative emotioner og føle stærkt begær. I den forstand har vi ikke alene brug for at pt aktier positiv tænkning, men vi har også brug for at have en mere positiv holdning til negative emotioner og begær. 

 

Næste oplæg kigger vi på de måder vi har tildens til at afskære os fra at mærke vores sande ønske i livet. Det er hævn, tilknytning, tvivl, rationalisering, trods, underkastelse, unddragelse, retfærdiggørelse, afvisning, tilbageholdelse, reaktion, og ofren sig. 

 

Den føste vi kigger på er:

1. Bliv vred, ikke hævngerrig

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar