[Hvorfor mænd trækker sig væk] Årsag #2

photo-1527236438218-d82077ae1f85

Velkommen til det andet afsnit af minikurset "De 3 Rigtige Årsager Til, At Mænd Trækker Sig Væk!"

I den første lektion lærte vi, at de trækker sig væk primært på grund af et biologisk behov for at genoprette deres hormoner efter at have oplevet moderat stress af enhver art.


Fordi stress tømmer en mand for det vigtige mandlige hormon: Testosteron.


Men det forklarer ikke nødvendigvis den bizarre sammentræf og det mønster, hvor en mand har tendens til at trække sig væk, lige når tingene begynder at være gode i et forhold!

  • Når I lige har haft den bedste sex...
  • Eller det mest romantiske rendezvous...
  • Eller I har taget forholdet til næste niveau...
  • Eller I lige er kommet tilbage fra en fantastisk ferie...
  • Eller I har deltaget i et forholds-workshop, hvor I virkelig har kigget hinanden dybt i øjnene og delt jeres følelser...
  • Eller I har tilbragt meget tid sammen, og det bliver så dybt og så godt...
  • Når alt dette sker, og så pludselig — puff! — trækker han sig væk, og du føler dig helt fortabt, forvirret og såret.


Hvorfor sker det? 😢


Ud fra årsag #1 ved vi, at mænd har brug for huletid til at genopbygge deres testosteron efter stressende perioder. Okay. Great. Det er som en lidt mærkeligere og mere skummel udgave af en spa-dag. Nå. men prøv at forstil dig det. 


Men ting som dates, ferier og sand forbindelse er ikke stressende. De er fantastiske. Og burde intimitet ikke skabe mere intimitet?


Vent lige et øjeblik.


Her støder vi på en anden unik forskel mellem mænd og kvinder. Og igen kommer klarhed fra at forstå de hormoner, der spiller ind.

Er du klar til at lære om den anden rigtige årsag til, at mænd trækker sig væk?

Den anden rigtige årsag mænd trækker sig væk:

Det biologiske behov for at genoprette hans hormoner efter at have oplevet intimitet.


Lad mig forklare...


Når kvinder oplever intimitet med en kærlig partner, stimulerer det de kvindelige bindings-, nydelses- og tiltrækningshormoner: oxytocin og østrogen.

Disse to hormoner sænker vores stressniveau og får os til at føle os fantastiske. Vi vil have mere. (Selvfølgelig. Hvorfor skulle vi ikke det? 🥰)


Her er pointen. Intimitet stimulerer også de præcist samme hormoner hos en mand — men de har en lidt anderledes virkning.


Ligesom hos kvinder hjælper østrogen ham med at føle større kærlighed, hengivenhed og varme, hvilket han nyder.


Men i modsætning til kvinder kan det også mindske intensiteten af hans følelse af at være bundet og tiltrukket af dig. Det skyldes, at når østrogenet når et vist niveau i forhold til hans testosteron, falder hans tiltrækningsevne midlertidigt, og han mister midlertidigt forbindelsen til sine følelser af binding, nydelse og tiltrækning.


HVAD?!


Ja. Han er midlertidigt faktisk ikke så interesseret i dig. Din intuition var spot on, men du behøver ikke tage det personligt. Det er slet ikke en bekymring, for når han trækker sig væk, er det...

Helt midlertidigt...
Helt normalt...
Og fordi han bekymrer sig så meget om dig!


Tænk på det på denne måde: Hvis du ikke havde stimuleret disse kærlige følelser i ham, ville hans hormoner ikke være blevet ubalancerede, og han ville ikke have behov for at trække sig væk for at regulere sit testosteron.


Ligesom kvinder har en hormonel månedlig cyklus, har mænd også en hormonel cyklus. Du kan bare ikke sætte dit ur efter det.

En mands cyklus er hans intimitetscyklus. Her hos mig kalder jeg det intimitetscyklus "elastik"

Når en mand først er tiltrukket af en kvinde, er elastikken stramt og strakt langt væk. Han arbejder virkelig hårdt for at vinde hendes kærlighed, få hende til at smile og komme tættere på hende. Dette kaldes "tilnærmelsesperioden", som mange kvinder ser tilbage på med glæde.


Når han opnår den tæthed, øges hans østrogen, testosteron falder, og han mister de stærke følelser af tiltrækning og motivation for romantik.


Han vil naturligt og ubevidst trække sig væk på dette tidspunkt for at balancere sine hormoner.


Han går ind i hulen, genoplader sine tiltrækningshormoner, elastikken bliver er strakt igen. Han er klar til at springe tilbage til intimitet med al den lidenskab, som en strakt gummibånd der gives slip.


Denne cyklus, der gentager sig igen og igen, er nødvendig for en mand for at opretholde tiltrækning, lidenskab og interesse for én kvinde i hele livet. 🔥


Men her er sagen:

Med de bedste intentioner tager kvinder ofte proaktive skridt for at lukke hullet i denne bizarre afbrydelse, der forstyrrer denne naturlige cyklus og ændrer resultatet.


Det er rigtigt. Vi saboterer den forbindelse, vi søger.


I den næste e-mail vil vi afsløre den tredje virkelige grund til, at mænd trækker sig væk, og det er nøglen til at opnå den kærlighed, du ønsker.


Med alt i kærlighed ❤️

cropped-frederikke_strand_signatur

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar