cropped-frederikke_strand_signatur

Præsenterer 

Frederikke Strands foredrag er baseret på Dr. John Gray teorier og metoder, forfatteren til bla. bestselleren "Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus" & "Få det du ønsker og ønsk det du har" der er solgt i mere end 100 lande, oversat til over 45 sprog og har solgt over 30 millioner bøger. Derudover har John Gray skrevet 25 bøger. 

Frederikkes er Danmarks eneste certificerede coach, der kan og må undervise i John Grays teorier.

 Når Frederikke Strand træder ind i rummet, sker der magiske ting. I hendes foredrag inviterer hun publikum op til dialog, så du med det samme bliver klogere på dig selv og det modsatte køn.

Foredragene er fyldt med øvelser, refleksioner, energi og ikke mindst humor og nærvær.

Kontakt og book: 

Kontakt@frederikkestrand.dk 


Inspirerende og tankevækkende foredrag med Frederikke Strand om "Forskellen på mænd og kvinder"

For nylig afholdte Frederikke Strand et fantastisk foredrag om emnet "Forskellen på mænd og kvinder". Frederikke formåede at skabe en spændende og engagerende atmosfære, hvor vi kunne udforske forskellene og lighederne mellem mænd og kvinder.

Fra starten af foredraget blev jeg imponeret over Frederikkes energi og entusiasme, som hun smittende videregav til publikum. Hendes humor og skarpe iagttagelser gjorde foredraget levende og interessant, samtidig med at hun formidlede sin viden på en letforståelig og tilgængelig måde.

Hovedbudskabet i foredraget var vigtigheden af at forstå og værdsætte de forskelle, der findes mellem kønnene, og hvordan dette kan bidrage til bedre kommunikation og relationer. Frederikke trak på både videnskabelige undersøgelser og personlige erfaringer for at understrege sin pointe, hvilket gav et velafbalanceret og nuanceret billede af emnet.

Et af de stærkeste øjeblikke i foredraget var, da Frederikke beskrev, hvordan vi ofte kan misforstå hinandens signaler og behov på grund af vores forskellige opfattelser og forventninger. Dette fik os til at reflektere vores egne relationer og kommunikationsmønstre og gav os inspiration til at arbejde på at forbedre dem.

Alt i alt var Frederikke Strands foredrag om "Forskellen på mænd og kvinder" en utrolig berigende og tankevækkende oplevelse.

Vi vil varmt anbefale alle, der ønsker at forstå og styrke deres relationer med det modsatte køn, at deltage i et af Frederikkes foredrag.

Henrik Stender

Deal Advisory & Post Merger Integration Officer
Ambassador of Awesome people

 

image001

 

Martin Thorborg & Frederikke Strand 

9C5C4F70-6F2C-4C36-A2AA-550FAFBB223B 2 

2 

Vi lever i dag i en verden hvor mange mennesker gerne vil have, at mænd og kvinder er ens. Det er vi ikke langt fra. På dette foredrag lærer du hvordan mænd og kvinder er forskellige, hvilken fysiologiske forskelle der er, hvordan vi tænker og føler fuldstændig modsat. 


Når vi lærer at forstå det modsatte køn, giver det os klarhed, forståelse og en langt nemmere måde at kommunikere på, så vi kan give og modtage den kærlighed vi alle ønsker os i livet. 

   

IMG-2055

Mænd og kvinder er ikke ens

Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet! 

Lær at forstå det modsatte køn

Hvad kan man gøre for at give mere af det som det modsatte køn ønsker og hvordan kan vi blive bedre til at kommuniker. 

Jeg giver dig 5 konkrete ting i dette foredrag:

  • Lær at forstå forskellen på mænd og kvinder 
  • Få forståelse for den maskuline og feminine side
  • Forstå hvordan du kan kommunikerer med det modsatte køn 
  • Hvordan vi bruger de 12 forskellige primær kærlighedsbehov mænd og kvinder har brug for.
  • Opdag 1-3 af dine barndomsblokeringer   blokeringer, der kan ødelægge dine relationer

Kontakt og book: 
Kontakt@frederikkestrand.dk 

3