Frederikke Strand præsenterer 


 

Frederikke Strands foredrag er baseret på Dr. John Gray teorier og metoder, forfatteren til bla. bestselleren "Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus" & "Få det du ønsker og ønsk det du har" der er solgt i mere end 100 lande, oversat til over 45 sprog og har solgt over 30 millioner bøger. Derudove har John Gray skrevet 25 bøger. 

Frederikkes er Danmarks eneste cerdificeret coach der kan og må undervise i John Grays teorier.

 Når Fredrikke Strrand træder ind i rummet, sker det magiske ting. I hendes foredrag inviterer hun sit publikum op til dialog, så du med det samme bliver klogere på dig selv og det modsatte køn.

Foredragene er fyldt med øvelser, reflektioner energi og ikke mindst humor og nærvær.

IMG_7331366302FD-1 John_Gray_400x600_300dpi


cropped-frederikke_strand_signatur

Kontakt og book: 

Kontakt@frederikkestrand.dk 

 

 


 

 


 

HVORDAN MÆND OG KVINDER HÅNDTER STRESS OG DAGLIGDAGS UDFRODRINGER FORSKELLIGT


Flere og flere par går fra hinanden. De kan ikke få dagligdagen til at fungerer, de mister gnisten, de føler sig misforstået, de giver og giver af den kærlighed som de selv ønsker. 

Efter en lange perioder med skænderier, misforståelser, frustrationer og håb om at få kærligheden til at blomstre igen vælger mange par at gå fra hinanden. 

Men, hvis du ikke får arbejdet med dine kærligheds kompetencer så flytter Nissen med, som man siger. De fleste mennesker har fået deres kærligheds kompetencer fra deres forældre - altså det som deres forældre var overbevist om var kærlighed. 

Den store udfordring er at både mænd og kvinder modtager det de selv ønsker og hvis de ikke lære hvilen behov mænd og kvinder har så vil de altid give det forkerte behov, deres eget behov, til det modsatte køn. 

På dette foredrag lære du, hvad det er der stresse os i hverdagen, hvordan vi bliver stresset på hver vores måde, hvordan mænd kan stresse kvinder med den måde de er stresset på og omvendt selvfølgelig. Du lære om de 12 primær kærlighedsbehov mænd og kvinder har behov for. 

1

2-1

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus 

Mænd og kvinder kommer fra hver sin planet! 

Hvad kan man gøre for at modvirke forskellen på de to køns måder at kommuniker på. og hvordan takler du forskellen i de to køns forskelliger følelsesmæssige behov? 

Og hvorfor er det vi kan skændes, så det brager, når vi netop er allermest forelsket?

Jeg giver dig 5 konkrete ting i dette foredrag:

  • Lær at forstå forskellen på mænd og kvinder 
  • Hvorfor er vi så stresset? 
  • Forstå hvordan du kan kommunikerer med det modsatte køn 
  • Hvordan man score point hos det modsatte køn
  • Hvordan mænd og kvinder håndter stress forskelligt
  • De 12 forskellige primær kærlighedsbehov mænd og kvinder har brug for.

Kontakt og book: 
Kontakt@frederikkestrand.dk 


E L S K.D I G.S E L V.I G E N 💕

woman-stands-on-mountain-over-field-under-cloudy-sky-at-847483-2


Er jeg god nok? Vil nogen elske mig igen? Hvad er meningen med livet? Jeg føler mig alene!


Kender du tanker som disse og ønsker du hjælp til et mere positivt liv? Et liv hvor du lære at anerkende og respektere dig selv for det menneske du er?

Har du lyst til at lære mere om, hvordan du kan åbne døren til et liv med mere selvkærlighed og hvor du kan udfolde dig selv mere, og blive til det menneske du drømmer om?


Nogen gange handler det om at vi skal give slip på ting, ting som barndoms mønstre, blokeringer, negative tanker, angst, frygt eller måske en offerrolle. Andre gange skal vi fokuserer på at give, give mere kærlighed til os selv og andre. 


Der findes altid en udvej - og det starter inden i dig.


Frederikke Strand arbejder bla. ud fra Dr. John Grays teorier og metoder

Dr. John Gray er forfatteren til bla. bestselleren "Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus"  & "Får det du ønsker, og ønsk du du har" og 25 andre bøger, de er solgt i mere end 100 lande, oversat til over 45 sprog og har solgt over 30 millioner bøger.

Frederikkes er Danmarks eneste certificeret coach der kan og må undervise i John Grays teorier. 

8ECBCB17-720B-4C06-8B83-A71850CF51C0