CORONA
Vi gør opmærksom på at vi følger myndighedernes retningslinjer om COVID-19 (Corona). 

KVINDEMESSE VENUS 2021

Trænger du til luftforandring, selvforkælelse og et afbræk fra hverdagen?

Lørdag 30. oktober afholdes  kvindemessen ´Venus´ med over 60 stande, foredrag og masser af bobler i Codan huset på Frederiksberg. Her har du mulighed for at bevæge dig rundt i vores fem universer;


Me, Myself and I: Selvudviklings-univers
– Lær at udleve dine drømme og elske dig selv

Home Sweet Home: Bolig-univers 
– Dit hjem er din rede og fundamentet for dit liv. Indret det derefter og drop kompromiserne

Glamour Zone: Skønheds-univers 
– Vi tiltrækkes af det ydre, men fastholdes af det indre. Lær at dyrke begge dele 

Food Space: Mad- og oplevelses-univers 
– Nyd det gode liv, imens det er der. Maksimér din livsnydelse

The Pink Room : ) KøbenhavnLIV har i samarbejde med Frederikke Strand, coach i kærlighed og personlig succes, arrangeret en stor messe kun for kvinder. Et univers fyldt med velvære, skønhed, sex, mad, bolig og sundhed, hvor du har mulighed for at få inspiration i massevis, og nyde nogle dejlige timer i fællesskab med en masse andre kvinder.


Hvor og hvornår? 

Hele herligheden vil foregå lørdag d. 30. oktober 2021 i tidsrummet 10.00 til 22.00 i Codanhuset på Frederiksberg. Så der er absolut ingen undskyldninger for ikke at tage et smut forbi, og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Tag naboen, veninderne, svigermor eller søster under armen, og inspirere dig i et univers af inspiration og muligheder.

Du kan holde dig opdateret her på siden, hvor vi løbende vil afsløre nogle af udstillerne, du kan deltage i konkurrencer og læse om foredragsholderne.

Billetter kan bestilles her:

Vi tager forbehold for alle corona-restriktioner, og der vil være sprit og masker tilgængelig ved indgangen og rundt omkring på messen.
Hvorfor kvindemesse?

Alt for mange kvinder tror og siger til sig selv, de ikke kan få mere eller opnå mere. Men det kan du ved hjælp af forskellige redskaber, og nogle af de redskaber kan du stifte bekendtskab med ved at deltage i messen.

Messen arbejder ud fra, at det indre og det ydre skal være i balance. Derfor vil du på messen både få input til, hvordan du kan arbejde med dig selv og dit indre. Samtidig vil du få inspiration til at arbejde med det ydre. Det kan for eksempel være boligindretning, mad, oplevelser og skønhed.

 

 


 

 PRIS 

For kun 249 kr kan du få inspiration, vinde gaver, blive klogere og blive en del af et netværk med andre, ligesindede kvinder, som har lyst til at blive den bedst tænkelige udgave af sig selv og omgive sig med de bedst tænkelige oplevelser og produkter.


I løbet af messen kommer op til 1500 kvinder ligesom dig gennem vores messeunivers. Vi har delt billetterne op, så I kommer ind i ryk på fire gange. Det giver dig endnu bedre mulighed for at dykke ned i hver udstillers tilbud og samtidig kan vi alle være trygge under begivenheden. 

HVEM ER MESSEN FOR?

Messen er for kvinder der ikke vil lade sig nøjes, men som gerne vil opgradere deres livsstil. Mænd er selvfølgelige også meget velkommen!   


 

Nedtællingen er i gang!

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

 

Messen afholdes i Codans Mediehus på Frederiksbeg
Gl. Kongevej 60, 1850 Frederiksberg Find det her på maps