OM FREDERIKKE STRAND

Velkommen til teamet

 

Teamet bag Frederikke Strand

Velkommen til Frederikke Strand, hvor vi er dedikerede til at guide individer på deres rejse mod personlig udvikling, selvopdagelse og empowerment. Vi deler en fælles tro på den transformerende kraft af kærlighed, balance mellem maskuline og feminine energier og vigtigheden af indre fred.

Vi tror på, at alle har potentialet til at skinne klart, når de dyrker indre fred og alignment med deres sande jeg. Vi er her her for at støtte dig på hvert eneste skridt på din rejse mod selvopdagelse og personlig vækst.

Frederikke Strand
Ekspert i kønsintelligens

Som den visionære grundlægger bringer hun en værdifuld viden og erfaring inden for personlig udvikling og holistisk coaching. Med en dyb forståelse af samspillet mellem mænd og kvinder, er Frederikke Strand dedikeret til at hjælpe individer med at finde harmoni inden i sig selv og låse deres sande potentiale op, så de kan få den kærlighed de drømmer om i overflod.

 

kontakt@frederikkestrand.dk

Emmie Elvira Tegner
Succes Coach

Emmie Elvira brænder for at fremme balance og harmoni på alle områder af livet. Med en baggrund inden for Ayurveda og mindfulness-praksis bringer hun et unikt perspektiv til vores coaching-programmer og guider klienter mod indre fred og opfyldelse.

 

emmieelviraa@frederikkestrand.dk