Kender du det der med at sidde fast i de negative følelser, når du er blevet såret af din partner og du har svært ved at komme videre? 

fix it-2

Du har måske lyst til at dele dine følelser med din partner, men ved ikke hvordan, eller du er måske bange for at gøre det hele værre? 


Så prøv denne teknik som er helt fantastisk, vi kalder det “følelsesbrevet”. Dette brev giver dig muligheden for at slippe den stress og smerte, du føler indeni, og du får kommunikeret det ud, det gør at du kan komme følelsesmæssigt videre. I dette indlæg guider jeg dig til, hvordan du skriver dette følelsesbrev, og hvordan det kan hjælpe dig med at komme forbi det sårede, så du kan være åben for at komme videre og modtage (og give) kærlighed igen Tjek det ud her:

Når vi er ked af det, frustreret eller vrede er det svært at kommuniker kærligt. Når negative følelser vælter op, er vi tilbøjelige til at miste vores positive følelser, tillid, omsorg, forståelse, accept, påskønnelse og respekt. Når det sker , og selv med den bedste vilje, bliver en samtale til et skænderi. I øjeblikkets ophidsleshusker vi ikke at kommuniker, så det virker positivt for nogen af parterne. 

Når det sker, har kvinder det med ubevidst at skyde skylden på manden og det giver ham dårlig samvittighed. I stedet for at huske, at han gør, hvad han kan, kan hun komme til at tro det værste of lyde kritisk og anklagende. Når negative følelser dukker op er det specielt svært for kvinde at tale på en måde der viser, tillid, accept eller påskønnelse. Hun er ikke klar over hvor negativ og sårede hendes ord virker på ham. 

Når mænd bliver sårede eller vrede, er de tilbøjelige til at kritiser og sætte sig til doms over kvinder og deres følelser. i stedet for at huske, at kvinden er følsom og sårbar, glemmer manden hende behov og lyder ligeglad og kold.  Når han føler negative følelser vælder op i sig, er det specielt svært for ham at tale med omsorg, forståelse og respekt. Han er ikke klar over hvor sårende hans negative indstilling er virker på hende. 


Der er tider hvor det ikke nytter at snakke. Heldigvis er der et alternativ. I stedet for at tilkendegive følelser verbalt, kan man skrive et brev ti den anden. Ved at skrive t brev til den anden lytter man ti sine egne følelser uden at bekymre sig over , hvorvidt det sårede den anden. Ved frit at give udtryk og lytte til sine egne følelser , bliver du automatisk meget ligevægtig og kærlig. 


Når mænd skriver breve bliver de mere omsorgsfulde, forstående og hensynsfulde. 

 

Når kvinder skriver breve bliver de mere tillidsfulde, accepterende og taknemmelige. 


At skrive dine negative følelser ned er en glimrende til at finde ud af, lige præcis hvor ukærlig du lyder. 

Ved at være opmærksom på det kan du justerer din kommunikation til din partner fremover. 


Der er desuden den bonus, at du ved at skrive dine negative følelser ned dæmper deres intensitet, så der igen bliver plads til de positive følelser.  


Når du har fundet balancen i dine følelser kan du igen gå tilbage til din partner og tale med ham eller hende på en langt kærligere måde - en måde der er langt mindre kritisk eller anklagende. Som følge heraf er dine chancer for at møde forståelse, og accept væsentlig større. 


Når du har skrevet brevet, har du måske ikke længere behov for at snakke. I stedet kan du have lyst til at være venlig mod din partner. Uanset om du skriver brevet for, at den anden skal læse det, eller om du skriver det for at få luft , er det er god værktøj til at få dine følelser ned.


Du kan evt følge denne skabelon til et brev. 

Tilgivelse/kærlighedsbrev

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar